Overstappen naar isolatie:   365 dagen en nachten bereikbaar

Isolatieglas

Isolatieglas bestaat uit 2 of 3 glasbladen met daartussen een afstandshouder. De spouw is gevuld met atmosferische lucht of kan gevuld worden met argon voor een betere isolatie. De glasbladen kunnen worden uitgewisseld met allerlei verschillende soorten glas zoals blank glas, gecoat, figuurglas, gelaagd, gehard en zon of brandwerend

HR glas (hoogrendement glas)

HR glas is isolatieglas dat bestaat uit 2 glasbladen waarvan er één is voorzien van een flinterdunne metaalcoating die de isolatiewaarde van het product verhoogt. Het HR++glas is verder opgebouwd als normaal isolatieglas maar de spouw is hier meestal gevuld met Argon. HR ++ glas heeft een isolatiewaarde van 1.2 W/(m2.K). Bij het HR ++ glas kunnen ook combinaties met andere glassoorten worden gemaakt.

Geluidwerend glas

Hou het lawaai buiten! Geluidswerende beglazing beschermt tegen lawaai afkomstig van alle mogelijke bronnen van geluidsoverlast, zoals straatlawaai, stadsverkeer, snelwegen, nabijheid van spoor of luchthavens, enzovoort. Dit type beglazing vergroot het akoestisch comfort in de woning en heeft een betere geluiddempende werking dan gewoon dubbelglas. Daarnaast biedt het naast optimale geluidsisolatie ook betere thermische isolatie. Dit glas bestaat uit één glasplaat plus een gelaagde plaat met daartussenin een speciale geluidswerende PVB-folie. Geluidswerende hoogrendementsbeglazing kan gecombineerd worden met verschillende andere toepassingen, zoals zonwering, zelfreinigende werking en decoratie.

Zonwerend glas

Houd de warmte ‘s winters binnen en ‘s zomers buiten! Het thermisch isolerend en zonwerend hoogrendementsglas bestaat uit twee glasplaten, waarvan er één is voorzien van een doorzichtige thermisch isolerende coating. In de winter houdt deze coating de warmte in de woning vast; in de lente en de zomer zorgt de coating ervoor dat in ruimten met veel glas de temperatuur door de straling van de zon niet te sterk oploopt. Voor dakbeglazing is de naar binnen gerichte glasplaat gelaagd.

Veiligheidsglas/inbraakwerend glas

Thermische isolatie met een betere beveiliging van goederen en personen tegen het risico van verwondingen bij toevallige breuk (bv.: venster) in combinatie met betere thermische isolatie. Deze beglazing heeft inbraakwerende eigenschappen (ramen, deuren) en beveiligt zo uw eigendommen. U maakt het inbrekers moeilijk en geniet ondertussen van alle comfort.

Isolatieglas met ingebouwde kruisroeden

Bij dit product worden in de spouw van het isolatieglas aluminium roeden geplaatst om een ruit te verdelen in vakken. Deze vakverdeling geeft aan het glas een wat landelijke uitstraling.
Hierdoor kan glas eenvoudig gereinigd worden. Er bestaat ook een systeem waarbij de kruisroeden op de afstandshouder lijken. Dit noemen we Wienerprossen. Hierbij wordt wel aan de buitenzijde een lat aangebracht.

voor meer informatie kunt bellen naar 0800-9080.

Nieuws

Nationaal energiebespaarfonds
Energiebesparende maatregelen tegen gunstige voorwaarden

Ruit defect?
Bel direct!

Bel phone 
(gratis) dag en
nacht!