Skip to main content

Toegewijd aan diensten van topkwaliteit

Snel & Vakkundige
Glasservice in Mijdrecht

Offerte aanvragen

Bel direct dag en nacht

0297-76 02 58

Onze introductie

We brengen professionaliteit
in alles wat we doen

Heeft u glasschade en wilt u dit per direct hersteld hebben? Bel 0297-76 02 58 en u krijgt rechtstreeks de glaszetter in Mijdrecht aan de lijn. U weet binnen enkele minuten waar u aan toe bent en binnen 30 minuten zijn de glaszetters van Dag & Nacht bij u ter plaatse. Wij werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn dagelijks bij u in de buurt om glasreparaties uit de voeren.

Dag & Nacht Glas is een landelijk netwerk van lokale glasbedrijven. Onze glasbedrijven kennen uw situatie, zijn stuk voor stuk gekwalificeerde glaszetters en leveren alle glassoorten, zoals vensterglas (enkelglas, dubbelglas, isolatieglas), veiligheidsglas, gelaagd glas, draadglas etc. Wij werken volgens de NEN norm, wat betekent dat u 100% zekerheid heeft, dat de ruit goed geplaatst is en u bent daardoor verzekerd van fabrieksgarantie.

De mobiele glaszetters van Dag & Nacht Glas Mijdrecht hebben altijd glasvoorraad op de wagens en voeren uw glasreparatie vaak meteen uit. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Ruitbreuk is vaak meeverzekerd als onderdeel van een woonverzekering. Dag en Nacht Glas kan de rekening desgewenst rechtstreeks met de verzekering voor u afhandelen. Wij werken voor alle verzekeraars.
Maar ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen.

24/7 bereikbaar

Binnen 30 minuten ter plaatse

Geen voorrijkosten

Vakkundig en snel

Professioneel en betrouwbaar

Voor particulieren en bedrijven

Heb je onze hulp nodig?

Klik rechts om contact met ons op te nemen.
Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

Heeft u ruitschade?

Bekijk alle glassoorten

Onze projecten zien?