Skip to main content

Toegewijd aan diensten van topkwaliteit

Kattenluik in glas

Offerte aanvragen

Bel direct dag en nacht

0252-258077

Onze introductie

Kattenluik in glas laten plaatsen

Play Video
kattenluik in enkelglas

Waarom kiezen voor Dag & Nachtglas?

24/7 bereikbaar

Binnen 30 minuten ter plaatse

Geen voorrijkosten

Vakkundig en snel

Professioneel en betrouwbaar

Voor particulieren en bedrijven

Een kattenluik is ideaal om uw kat naar binnen en buiten te laten gaan, zonder dat u telkens de deur moet openen en sluiten.  De glaszetters van Dag & Nacht Glas kunnen in het glas van uw deur of in een vast raam een kattenluik op maat maken voor elk huis. Hierdoor hoeft u nooit meer de deur open en dicht te doen voor uw kat en kan die gaan en staan waar die wilt. Een kattenluik in glas is zowel mogelijk voor enkel glas als voor dubbel glas. We hebben slechts minimaal 320 mm glasruimte nodig voor de plaatsing. Bel direct naar 0252-258077 om de mogelijkheden te bespreken.

Kattenluik met microchip

Onze microchip-gestuurde kattenluiken zorgen dat alleen uw eigen kat(ten) door het luik naar binnen en buiten kunnen en voorkomen dat ongewenste dieren uw huis binnendringen. Het kattenluik gaat alleen open voor de bestaande id-chip van uw huisdier. Bel vrijblijvend 0252-258077 voor informatie.

De voordelen:

  • Alleen uw eigen kat(ten) kan/kunnen door het kattenluik
  • Eenvoudige bediening
  • Het kattenluik werkt op de bestaande identificatie-chip van uw kat
  • Compatibel met alle gangbare microchips
  • Onze kattenluik kan voor meerdere katten geprogrammeerd worden
  • Montage mogelijk in enkel- en dubbelglas van deuren en ramen
  • De kattenluik werkt op AA batterijen en zijn makkelijk te vervangen
  • Minimaal benodigde ruimte voor inbouw is 320 mm
  • Handmatige of elektronische vergrendeling
  • Fabrieksgarantie op het kattenluik

Kattenluik in enkel glas

Hoewel het mogelijk is om een kattenluik in bestaand enkel glas te maken, bestaat er een kans dat het glas breekt. Daarom is het verstandig om een compleet nieuwe enkel glasplaat te laten installeren, die van tevoren op maat gesneden is. Bij Dag & Nacht Glas hebben we een eigen slijperij waardoor we met gemak de door u gewenste maat van de deur en het kattenluik kunnen maken. Onze glaszetters kunnen vervolgens binnen een mum van tijd de beglazing bij u plaatsen.

Kattenluik in dubbel glas

Een kattenluik in dubbel glas vergt de ervaring van een glaszetter. Het is niet mogelijk om in een bestaande dubbel glasplaat een kattenluik te maken. Hiervoor moet een nieuwe glasplaat worden aangemaakt met een gat erin. Doordat wij een eigen slijperij hebben, kunnen we deze glasplaat voor u op maat aanmaken in elke gewenste maat. Onze glaszetters kunnen vervolgens binnen een mum van tijd de beglazing bij u plaatsen.

Eigen slijperij

Heeft u een afwijkende maat voor uw deur? Geen enkel probleem! Doordat wij een eigen slijperij hebben, kunnen we het glas voor u op maat aanmaken. Hierdoor kunt u, ondanks de afwijkende maat, op elke plek binnen of buiten uw huis glas met een kattenluik op maat laten maken. De mogelijkheden zijn oneindig! Bel direct naar 0252-258077 om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je onze hulp nodig?

Klik rechts om contact met ons op te nemen.
Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

We brengen professionaliteit in alles wat we doen

Dag & Nacht Glas is een landelijk netwerk van lokale glasbedrijven. Onze glasbedrijven kennen uw situatie, zijn stuk voor stuk gekwalificeerde glaszetters en leveren alle glassoorten, zoals vensterglas (enkelglas, dubbelglas, isolatieglas), veiligheidsglas, gelaagd glas, draadglas etc. Wij werken volgens de NEN norm, wat betekent dat u 100% zekerheid heeft, dat de ruit goed geplaatst is en u bent daardoor verzekerd van fabrieksgarantie.

Glaszetter Leiden

Dag & Nachtglas is al meer dan 20 jaar een begrip in Leiden en omgeving. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende soorten beglazing aan waardoor u altijd het geschikte glas voor uw huis kunt vinden. Doordat wij een breed assortiment hebben kunnen onze glaszetters in Leiden het glas binnen een mum van tijd op de juiste manier bij u plaatsen.

Eigen slijperij

Heeft u een afwijkende maat voor de plek waar het glas geplaatst moet worden? Geen enkel probleem! Doordat wij onze eigen slijperij hebben, kunnen we het glas voor u op maat aanmaken. Hierdoor kunt u, ondanks de afwijkende maat, op elke plek binnen of buiten uw huis glas op maat laten zetten. De mogelijkheden zijn oneindig!

24/7 spoeddienst

Doordat glas kan breken op de meest vervelende momenten is er een 24/7 spoeddienst in het leven geroepen. Onze glaszetters staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar om uw glas te vervangen. De mobiele glaszetters van Dag & Nacht Glas Leiden hebben altijd glasvoorraad op de wagens en voeren uw glas reparatie vaak meteen uit. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Verzekerd? Wij handelen het af met de verzekering!

Ruitbreuk is vaak meeverzekerd als onderdeel van een woonverzekering. Dag & Nacht Glas kan de rekening desgewenst rechtstreeks met de verzekering voor u afhandelen. Wij werken voor alle verzekeraars. Maar ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen.

Heeft u ruitschade?

Bekijk alle glassoorten

Onze projecten zien?