Skip to main content

Toegewijd aan diensten van topkwaliteit

Snel & Vakkundige
Glashandel Noordwijkerhout

Offerte aanvragen

Bel direct dag en nacht

0252-76 01 60

Onze introductie

We brengen professionaliteit
in alles wat we doen

Play Video

Waarom kiezen voor Dag & Nachtglas?

24/7 bereikbaar

Binnen 30 minuten ter plaatse

Geen voorrijkosten

Vakkundig en snel

Professioneel en betrouwbaar

Voor particulieren en bedrijven

Heeft u glasschade en wilt u dit per direct hersteld hebben? Bel 0252-76 01 60 en u krijgt rechtstreeks de glaszetter in Noordwijkerhout aan de lijn. U weet binnen enkele minuten waar u aan toe bent en binnen 30 minuten zijn de glaszetters van Dag & Nacht bij u ter plaatse. Wij werken 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en zijn dagelijks bij u in de buurt om glasreparaties uit te voeren.

Glas vervangen Noordwijkerhout

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom uw glas vervangen moet worden. Wellicht wilt u overgaan op een meer isolerend glas of een veiliger glas. Of wellicht is uw glas lek geraakt of gebroken. Wat de reden ook is, Dag & Nachtglas kan uw glas in Noordwijkerhout vervangen.

Lek glas

Hoewel isolerend glas meestal, wanneer het op de juiste manier is geplaatst en onderhouden, 25 tot 30 jaar meegaat, kan het na verloop van tijd lek raken. Dit komt doordat de ruimte tussen het glas niet meer luchtdicht is. Hierdoor ontstaat er een drukverschil en wordt er vochtige lucht naar binnen gezogen. Dit herken je aan het vocht dat tussen de twee glasplaten in komt waardoor een witte waas ontstaat. De isolerende werking van het glas neemt hierdoor af. Het is helaas niet meer mogelijk om lek isolerend glas te repareren, waardoor er nieuw isolerend glas in Noordwijkerhout moet worden geplaatst.

Gebroken glas

Er zijn verschillende redenen waardoor uw glas kan breken. Wellicht is er ingebroken, heeft iemand een steen tegen de ruit gegooid of is het simpelweg met een ongeluk gebeurd. Het maakt niet uit hoe het is gebeurt: Dag & Nachtglas kan u helpen bij het plaatsen van een nieuw glas. Bel direct naar 0252-76 01 60 om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je onze hulp nodig?

Klik rechts om contact met ons op te nemen.
Wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.

We brengen professionaliteit in alles wat we doen

Dag & Nacht Glas is een landelijk netwerk van lokale glasbedrijven. Onze glasbedrijven kennen uw situatie, zijn stuk voor stuk gekwalificeerde glaszetters en leveren alle glassoorten, zoals vensterglas (enkelglas, dubbelglas, isolatieglas), veiligheidsglas, gelaagd glas, draadglas etc. Wij werken volgens de NEN norm, wat betekent dat u 100% zekerheid heeft, dat de ruit goed geplaatst is en u bent daardoor verzekerd van fabrieksgarantie.

Glaszetter Noordwijkerhout

Dag & Nachtglas is al meer dan 20 jaar een begrip in Noordwijkerhout en omgeving. Wij bieden een breed assortiment aan verschillende soorten beglazing aan waardoor u altijd het geschikte glas voor uw huis kunt vinden. Doordat wij een breed assortiment hebben kunnen onze glaszetters in Noordwijkerhout het glas binnen een mum van tijd op de juiste manier bij u plaatsen.

Eigen slijperij

Heeft u een afwijkende maat voor de plek waar het glas geplaatst moet worden? Geen enkel probleem! Doordat wij onze eigen slijperij hebben, kunnen we het glas voor u op maat aanmaken. Hierdoor kunt u, ondanks de afwijkende maat, op elke plek binnen of buiten uw huis glas op maat laten zetten. De mogelijkheden zijn oneindig!

24/7 spoeddienst

Doordat glas kan breken op de meest vervelende momenten is er een 24/7 spoeddienst in het leven geroepen. Onze glaszetters staan 24 uur per dag, 365 dagen per jaar voor u klaar om uw glas te vervangen. De mobiele glaszetters van Dag & Nacht Glas Noordwijkerhout hebben altijd glasvoorraad op de wagens en voeren uw glas reparatie vaak meteen uit. Voor grotere ruiten of dubbele beglazing wordt eerst een noodvoorziening geplaatst en direct een afspraak gemaakt voor de definitieve reparatie.

Verzekerd? Wij handelen het af met de verzekering!

Ruitbreuk is vaak meeverzekerd als onderdeel van een woonverzekering. Dag & Nacht Glas kan de rekening desgewenst rechtstreeks met de verzekering voor u afhandelen. Wij werken voor alle verzekeraars. Maar ook zonder glasverzekering komen we bij u de schade herstellen.

Heeft u ruitschade?

Bekijk alle glassoorten

Onze projecten zien?